Klok-Thuisbezorgd

  • Gratis verzending
  • Achteraf betalen? Geen probleem
  • Alles op voorraad
  • |
  • |
  • Registreren

Betaalmethoden

Bij klok-thuisbezorgd.nl kunt u gebruik maken van de volgende betaalmethoden:
 

PaypalPayPal
Paypal biedt iedereen met een geldig emailadres de mogelijkheid een veilige betaling te verrichten, met een creditcard of bank account. Paypal members kunnen PayPal gebruiken om snel en gemakkelijk te bestellen op de website. Betalingen kunnen worden gericht aan info@klok-thuisbezorgd.nl.
 

iDEAL
Met iDEAL kunt u betalen voor uw online aankopen, veilig en gemakkelijk. U betaalt voor uw bestelling in een beveiligde online betaling omgeving, met de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internet bankier, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u eerst aan hoeft te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een bankrekening in Nederland.
 

BankoverschrijvingBankoverschrijving
Als u niet over een creditcard of bankrekening beschikt die geschikt is voor iDEAL of PayPal, kunt u ook betalen via overschrijving. Gelieve het totaalbedrag van uw factuur over te maken naar Klok-thuisbezorgd onderdeel van Sweet Living Shop, onder vermelding van het factuurnummer als referentie. Wij verwerken uw bestelling zodra wij uw betaling hebben ontvangen.

Rabobank:                                160 9961 71 
Naam rekeninghouder:       Sweet Living Shop / Klok-thuisbezorgd.nl
IBAN:                                           NL12 RABO 0160 9961 71
BIC:                                              RABONL2U
 

Creditcard PaypalCreditcard
Veilig betalen met je creditcard via PayPal. Hiervoor heeft u geen PayPal-account nodig.
 
 

Hoe werkt het betalen met creditcard?

U kiest in het bestelproces voor "PayPal / Creditcards". U wordt daarna doorgestuurd naar PayPal. Klik op de link "Geen PayPal-rekening?". Nu kunt u uw gegevens veilig invullen en betalen met Visa, MasterCard, American Express of Discover creditcard. 

Als extra voordeel zijn uw creditcard bestellingen verzekerd (dit is afhankelijk van de voorwaarden bij de creditcard maatschappij).

AfterPay voert voor www.klok-thuisbezorgd.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.klok-thuisbezorgd.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150 euro als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €300 euro.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.


Onze merken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief